Facebook nagradna igra 2019 - Ditko.si - Digitalni jezikovni globus

Facebook nagradna igra 2019

Facebook nagradna igra 2019

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenci:

 1. Katja Simonič
 2. Silvo Pečnik
 3. Tanja Čerič

Slika je simbolična.

Sodeluj in se poteguj za kul nagrade!

Izžrebali bomo tri nagrajence, ki bodo prejeli:
👕 kul majico,
💾 eko USB-ključek,
📓 pisalni blok,
✏️ kul svinčnik in
😜 nore nalepke!

Kako sodelovati?
V komentarju pod objavo na družbenem omrežju Facebook naštej vsaj tri spletne jezikovne priročnike 📚, ki jih lahko najdeš na našem spletnem jezikovnem portalu 👉 www.ditko.si.

Nagradna igra poteka od vključno 25. 11. 2019 do vključno 6. 1. 2020. Seznam nagrajencev bo objavljen 8. 1. 2020.

Meniš, da obvladaš jezik? 😜

Pravila nagradne igre

 1. Organizator nagradne igre je Inštitut za medijske komunikacije na Fakulteti za elektrotehniko, računalnišvo in informatiko, Univerze v Mariboru, (Koroška cesta 46, 2000 Maribor). Nagradna igra poteka v okviru pojekta Moj jezik v digitalnem svetu (v prihodnje Ditko). Kontakt: medijske@um.si.
 2. Namen nagradne igre je izključno promocija profilov Ditko na družbenih omrežjih, spletnega portala www.ditko.si in projekta Ditko.
 3. Nagradna igra poteka od vključno 25. 11. 2019 do vključno 6. 1. 2020.
 4. V nagradni igri smejo sodelovati osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam.
 5. Za sodelovanje v nagradni je potrebno v komentar pod objavo na družbenem omrežju Facebook našteti vsaj tri različne spletne jezikovne priročnike, ki jih lahko najdemo na spletnem portalu www.ditko.si. Pri žrebu bodo upoštevani izključno pravilni komentarji. Prav tako je potrebno v komentarju omeniti/označiti osebo, s katero bi udeleženec lahko delil del nagrade.
 6. Nagradni sklad zajema tri (3) nagrade. Vsaka nagrada vključuje: 1x majico, 1x USB-ključek (8GB), 1x pisalni blok, 6x svinčnik, 6x nalepka. Nagrade ni možno zamenjati za gotovino. V primeru, da ponujene nagrade ni možno priskrbeti, si organizator pridružuje pravico, da se nagrada zamenja za enakopravno.
 7. Žrebanje bo potekalo 8. 1. 2020 na UM FERI. Žreb bo opravil računalniški program, ki bo izmed vseh sodelujočih izbral tri (3) nagrajence. Nagrajenci bodo kontaktirani na družbenem omrežju Facebook preko privatnega sporočila. Nagrajenec bo moral za prejem nagrade posredovati ime, priimek in naslov, kamor želi prejeti nagrado. Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo, da v primeru dobitka njihovo ime in priimek objavimo na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram in Twitter) in spletni strani www.ditko.si.
 8. Ena oseba sme sodelovati samo enkrat. V primeru večkratnega sodelovanja bodo udeleženci izključeni iz sodelovanja v nagradni igri.