Pogoji sodelovanja v Facebook nagradni igri 2018 - Ditko.si - Digitalni jezikovni globus

Pogoji sodelovanja v Facebook nagradni igri 2018

  1. Nagradno igro prireja Inštitut za medijske komunikacije (UM FERI, Koroška cesta 46, 2000 Maribor) v okviru pojekta Moj jezik v digitalnem svetu (v prihodnje Ditko). Kontakt: medijske@um.si.
  2. Namen nagradne igre je izključno promocija socialnih omrežij Ditko, spletne strani www.ditko.si in projekta Ditko.
  3. Nagradna anketa poteka od vključno 20. 11. 2018 do vključno 20. 12. 2018.
  4. V nagradni anketi lahko sodelujejo osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in morajo biti stare najmanj 18 let. Anketa je namenjena fizičnim osebam.
  5. Za sodelovanje v nagradni je potrebno v komentar pod objavo na družbenem omrežju Facebook napisati sopomenko besede pameten. V žreb bodo vključeni izključno pravilni odgovori.
  6. Nagradni sklad zajema 1x vrečo dobrot, ki vsebuje USB-ključek, majico, bombažno vrečko, pisalni blok in pisalo.
  7. Žrebanje bo potekalo 21. 12. 2018 na UM FERI v tričlanski komisiji. Žreb bo opravil računalniški program. Nagrajenec bo moral za prejem nagrade posredovati ime, priimek in naslov, kamor bo prejel nagrado. Nagrajenec se strinja, da lahko njegovo ime in priimek objavimo na socalnih omrežjih (Facebook, Instagram in Twitter) in spletni strani www.ditko.si.
  8. Ena oseba sme sodelovati samo enkrat. V primeru večkratnega sodelovanja bodo udeleženci izključeni iz sodelovanja v nagradni igri.